Hobby-urile se intalnesc cu cariera la prima Scoala Vocationala “A treia cafea”

Hobby-urile se intalnesc cu cariera la prima Scoala Vocationala “A treia cafea”

Se deschid portile scolii – ale scolii vocationale „A Treia Cafea”: prima editie se desfãsoarã in perioada 24-25 septembrie 2009, in Bucuresti.

„A Treia Cafea” reuneste personalitati din diverse domenii – de la artisti la oameni de afaceri – pentru a le impãrtãsi cursantilor cunostintele lor cu privire la arta de a alege o carierã potrivita cu aptitudinile si visurile personale.

Totodata, specialisti in psihologia carierei le vor prezenta participantilor instrumentele prin care isi pot transforma talentul in piatra de temelie a unei cariere reusite, sub sloganul „de la hobby la brand personal”.

Scoala se adreseazã  deopotrivã liceenilor, studentilor si absolventilor care doresc sa isi modeleze drumul in cariera potrivit propriilor pasiuni.

Miza scolii vocationale “A Treia Cafea” este importanta generarii unei legende personale la nivel de cariera.

Obiectivele principale “A Treia Cafea” se axeaza in jurul strategiei de aplicare a aptitudinilor considerate de obicei neproductive in activitatea profesionala principala, avand ca destinatie brandul personal.

Invitatii conferintelor:

Irina Wagner , Alexandru Ciucu , Monica Tatoiu , George Ivascu,
Daniela Fugaru-Kammrath , Radu Tudorache,  Sandra Ecobescu,
Catalin Mitulescu, Monica Brandusescu, Alexandru Ciochia, Anda Marian,
Florin Glinta, Daniel Miu, Ion Cosmovici

Programul este structurat pe conferinte si traininguri interactive, care vor avea loc la Hobby Cafe (Str. Negustori 34, Bucuresti), intre orele 10:00 si 18:00, pe 24 si 25 septembrie 2009.


Perioada de inscrieri este intre 1 si 18 septembrie 2009. Locurile sunt limitate la 30 de participanti.

Pentru mai multe informatii puteti accesa adresa www.atreiacafea.ro.

Reclame